Urban Jungle 2 – naučite prometna pravila kroz igru

Urban Jungle 2 je nastavak igre Urban Jungle koja je izašla prije deset godina. Očekujemo veliko iznenađenje.

Oglas

Izvorni projekt “Urban Jungle” pokrenut je prije deset godina, s ciljem izrade besplatne edukativne prometne simulacije. Taj cilj uspješno je ispunjen s preko milijun registriranih preuzimanja (download) i barem jednako toliko virtualno educiranih sudionika cestovnog prometa. Uz osam dobivenih nagrada, posebno zadovoljstvo i insipiraciju razvojnom timu daju komentari korisnika koji i dalje redovno pristižu.
“Urban Jungle 2” zadržava temeljnu ideju: kroz igru se uče prometna pravila u simuliranim uvjetima, a igrač za svaki počinjeni prometni prekršaj biva upozoren i moguće kažnjen. No, ono što “Urban Jungle 2” čini jedinstvenim je velika novost u načinu izvedbe. Naime, želja je omogućiti sudjelovanje u projektu svim zainteresiranima – uz organiziranu edukaciju. To će rezultirati stvaranjem “public domain” repozitorija multimedijskih sadržaja simulacije kako bi bili dostupni svima koji ih žele iskoristiti za vlastite projekte. Sve to se čini kako bi se izradila naprednija verzija prometne simulacije, s većim brojem domaćih i inozemnih gradova, i dalje besplatna za krajnje korisnike, te educirali kadrovi za različita područja multimedije.
Projekt će se realizirati u suradnji s partnerima među koje su se do sada upisali Autoklub Rijeka, Centar tehničke kulture Rijeka, multimedijska produkcija Kreativni odjel, muzej računala Peek&Poke, Studio Maraton, Telecentar i Visoko učilište Algebra.

Naziv igre: Urban Jungle 2
Platforma: PC
Vrsta: Simulacija
Izdavač:
Autor: Udruga darovitih informatičara Rijeke
Max. igrača: 1
Namijenjena: 3+
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 2017.
Web stranica: http://www.urbanjungle2.com

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.