Vampyr – istraži svijet vampira

Radnja je smještena u Londonu 1918. godine. Ulice su hladne, puste i jezive, jer vlada španjolska gripa koja oduzima na desetke žrtava dnevno, a nova pošast vreba gradom u sirotinjskim četvrtima, a to su vampiri.

Oglas

U Vampyr, imate kontrolu nad Jonathanom Reid liječnika, koji vidi vampirizam bolest koja je izlječiva. Dok je on u potrazi za podrijetlom zaraze, on također mora ostati živ, a to je samo jedan način. Istraživanje poluotvorenog svijeta na temelju Londona početkom 20. st. Lutanja vlažnim i strašnim ulicama Whitechapelu i drugim četvrtima, susreti i razgovori sa nepoznatim i poznatim likovima. Dok istražujete naći ćete tajno društvo vampira, koji će vas loviti i preobraziti u vampira. Reid ima potez koji mu dopušta da ubija neprijatelja i da mu isisa krv. U međuvremenu, svi vampirski neprijatelji imaju različite moći i sposobnosti. Ako se vaš mjerač krvi puni, dobivate pristup raznim specijalnim potezima.

 

 

Naziv igre: Vampyr
Platforma: PS4, Xbox, PC
Vrsta: RPG
Izdavač: Focus Home Interactive
Autor: DONTNOD Entertainment
Max. Igrača: –
Namijenjena: 18+
Preporučena cijena: 59$
U prodaji: 2017
Web stranica: http://www.vampyr-game.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.